Graffiti verwijderen

1-2-3 van uw graffiti af met de snelle aanpak van Van Elten

Het blijft een groot probleem: graffiti die ongevraagd opduikt op uw kantoor, bedrijfspand, winkel of zorginstelling. Er niets aan doen is meestal een uitnodiging voor de volgende graffiti-artiest om er zijn eigen handtekening achter te laten.

Daarom is snel handelen geboden. Glazenwasserij Van Elten is thuis in het adequaat verwijderen van graffiti op alle ondergronden.

Daarvoor maken we gebruik van alle middelen die ons maar ten dienste zijn. Doordat we specialisten zijn op dit gebied, kunnen we de verschillen in ondergronden als geen ander. Zo weten we precies welke methode resultaat oplevert. Of welke combinatie van methoden werkt, want elke graffiti-tekening is weer anders. Goede resultaten bereiken we tegenwoordig ook op een heel milieuvriendelijke manier, reinigen zonder chemie met de Hot Aqua Blaster.

Reinigen onder hoge druk - tot 350 bar - in combinatie met het gebruik van Kokend Heetwater Techniek© is vaak al voldoende om uw gevel weer z’n oorspronkelijke uitstraling mee te geven. En omdat we weten dat iedereen zich stoort aan ongevraagde ‘kunstwerken’ op muren, zijn we snel ter plaatse.